Om Super Baggi

SuperBaggi er kælenavnet for sønderjyden Anders Rasmussen, Haderslev. Blandt venner kun kendt som ”Baggi”.

Gift med Pernille og far til to skønne unger. Arbejder som Fritids- og Idrætskoordinator ved Haderslev Kommune (barselsvikariat) til dagligt og har tidligere arbejdet både som Virksomhedskonsulent, Projektleder og International Koordinator, sælger, portør på Odense sygehus (OUH) og på Kolding sygehus samt er model for Tieton Of Denmark.

Men ikke mindst har sporten spillet en stor rolle i Anders’ tilværelse. I mange år fodbold på højeste plan på det, der i dag er SønderjyskE i superligaen og et udlandsophold på Færøerne.

Siden kastede han sig over triatlon-udfordringen i bestræbelserne på at slå en masse energi og myldertanker ned som ADHD-diagnosticeret.

Anders er engageret medlem af Haderslev Tri 2000, fodboldtræner i Haderslev Fodbold Klub (HFK) og bestyrelsesmedlem på Haderslev Realskole.

Anders bliver trænet af: Daniel Sommerkorn – www.danielsommerkorn.com

”Baggi” deltog i EM i Triatlon på mellemdistancen/halv ironman den 10. juni 2017 på dansk grund på et wildcard – med forventning om en personlig bedstetid nogensinde efter en ekstremt seriøs og ambitiøs træningsplan gennem mange måneder. Denne blev indfriet på aller fornemmeste vis og han skar derfor hele 33 minutter af sin hidtige rekord. Derfor lyder Baggis nye tid på den halve distance nu på 5:22:20 og en tid som han har i sinde at slå i denne sæson 2018.

Se min video herunder: